Home » Archives by category » Weisse Meer – Deti i Bardhë (Page 2)

Deti i bardhë – Letërsitë përreth Mesdheut

Deti i bardhë – Letërsitë përreth Mesdheut

Festivali letrar „Deti i Bardhë – Letërsitë përreth Mesdheut“   Nën moton „Europa si hapësirë kujtese“, në datat 4 dhe 5 Tetor 2013, në sallën e Teatrit Kombëtar të Komedisë në Tiranë, do të mbahet festivali ndërkombëtar i letërsisë: Deti i Bardhë – letërsitë përmes Mesdheut“. Tetë shkrimtarë dhe shkrimtare…