Home » Archives by category » Weisse Meer – Deti i Bardhë

Mehr Meer – Më shumë det – Ilma Rakusa

Mehr Meer – Më shumë det – Ilma Rakusa

Pasazhe kujtimi Ilma Rakusa, lindur në vitin 1946 në Sllovaki, jeton sot si shkrimtare, përkthyese dhe publiciste në Zyrih. Ajo është nderuar ndër të tjera me çmimin e Panairit të Lajpcigut për mirëkuptimin europian dhe çmimin Adelbert-von-Chamisso. Ajo ka botuar një seri veprash, ndër to leksionet poetike „Farbband und Randfigur“…