Home » Archives by category » Tregime (Page 39)

Dëshmitari

Dëshmitari

  Horge Luis Borges Në një stallë që qëndron thuajse nën hijen e një kishe të re prej guri, një njeri me sy gri dhe mjekër të thinjur, i shtrirë midis aromës së kafshëve, i përulur përpiqet të qasë pranë vetes vdekjen, pothuajse njëlloj si një njeri përpiqet të detyrojë…

1 37 38 39