Home » Archives by category » Portret (Page 3)

Jo seksi mbret

Jo seksi mbret

  Michel Foucault intervistuar nga Bernard-Henri Lévy   “Historia e seksualitetit”, më shumë se “Historia e marrëzisë” dhe “Survejim dhe ndëshkim”, është pritur me buhi. Sigurisht, vepra e Michel Foucault, profesor në Kolegjin e Francës dhe udhërrëfyes i një breznie filozofësh të rinj, fiton papra lexues. Por duhen kërkuar gjetkë…