Home » Archives by category » Poezi (Page 32)

Kujtim Rrahmani

Kujtim Rrahmani

Shend e Vrer Digjet Shendi nëpër stinë dhe bëhet Vrer, Piqet Vreri në Acar, pikon Shend dimër e verë, Orë e Bukur, Orë e Ligë, rri në derë, sogjeton sot e përherë Vjeshtë-Pranverë! Janë dy kupa, janë dy lëngje, janë dy fruta, Pihen, hahen, rriten, treten, nëpër nguta, ndër thelluta,…

1 30 31 32