Home » Archives by category » Perkthime (Page 3)

Një aventurë e zotit Veneranda – Carlo MANZONI

Një aventurë e zotit Veneranda – Carlo MANZONI

Zoti Veneranda u ndal përpara hyrjes së një pallati, vështroi dritaret e errëta dhe fërshëlleu disa herë sikur po thërriste dikë. Në një nga dritaret e katit të tretë doli një zotëri. “S’keni çelës, ë?”, pyeti duke thërritur zotëria, që të mund ta dëgjonin. “Po, s’kam çelës”, bërtiti zoti Veneranda.…