Home » Archives by category » Perkthime

Zakoni i ndërlikuar i rënies – Rosmarie Waldrop

Zakoni i ndërlikuar i rënies – Rosmarie Waldrop

Poete, përkthyese dhe botuese, Rosmarie Waldrop ka qenë një prani shumë bindëse dhe me autoritet në poezinë amerikanë dhe ndërkombëtare për më shumë se 40 vjet. Lindur në Gjermani, ajo u zhvendos në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në vitet 1950. Bashkë me të shoqin, Keith Waldrop, Rosmarie themeloi Revistën…

1 2 3 67