Home » Archives by category » Multimedia

Çfarë do të zbulosh në shpirtin tim? – Katharina Yakovina

Çfarë do të zbulosh në shpirtin tim? – Katharina Yakovina

Poetesha dhe artistja Katharina Yakovina ka lindur në Ukrainë. Mjaft punë të saj në poezi shfaqen në Zërat Poetikë pa Kufij. Në jetëshkrimin e saj ajo shprehet: Kam lindur në 1967. Krijova një hapësirë për artin tim. Mes mundësive të mia, bëra këtë zgjedhje.              Pyetje…

1 2 3 8