Home » Archives by category » Kryesore (Page 111)

Kainas dhe Abelianë

Kainas dhe Abelianë

Balil  Gjini 1 Vite më parë, në kohën e Tollovisë së Madhe, diku në një katund, kam parë një pamje të allasojshme: njerëz me lopata e kosore në sup (nja njëzet sosh) ishin mbledhur rreth një pallati pesëkatësh dhe, duke valëvitur këmishat e zbërdhylëta, duke ngritur dy gishtat përpjetë, apo…

1 109 110 111