Home » Archives by category » Intervista (Page 9)

Tregimet nuk zbresin nga retë…

Tregimet nuk zbresin nga retë…

  Intervistë me Rajmond Karverin dhënë Klod Grimalit Pasi ka botuar në Francë përmbledhjen Katedralja (1985) dhe Për çfarë flasim kur flasim për dashurinë (1986), Editions Mazarine do të botojë tashmë Të lutem a mund të mbash qetësi, të lutem? një përmbledhje të tretë me tregime të Rajmond Karverit. Kjo…

1 7 8 9