Home » Archives by category » Flash (Page 3)

Ramiz Gjini – Ara e pakorrur

Ramiz Gjini – Ara e pakorrur

  Geg Alia trokiti fort në portën e madhe të avllisë së shtëpisë së tij pikërisht në çastet kur po mbuzej nata. Ai shquajti mes plasave të dërrasave të vjetra të portës rrezimet e dritës se oborrit që u ndez, dëgjoi të hapej dera e brendshme, si dhe ndjeu zhurmën…